Добредојдовте

Фирмата ,,БОСТА,, дооел од Скопје е основана во 2001 година со основна дејност увоз и дистрибуција на прехранбени производи - производи од мед, детска козметика, чоколадни производи како и други производи. 
Од 2003 год, почнуваме со активна работа. Имаме развиено сопствена дистрибуција во големопродажната и малопродажната мрежа на пазарот во Република Македонија.

Избрани производи

Cars - Карс марамчиња

Марамчиња со апликација. 4-слојни.
ден 0,00