Коли Чоколадни Бомбони

Коли чоколадни бомбони со млечен крем и изненадување. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Количина: 122gr
ден 0,00

Коли чоколадни бомбони со млечен крем и изненадување.

Не содржи: глутен, бои и конзерванси.

Мин. количина на какао 30%

Состав (надворешен): шеќер, млеко во прав, какао путер, какао паста, Емулгатор: соја лецитин-брашно.

Состав на полнежот: шеќер, растителни масти (палмино и кокос), обрано млеко во прав 25%, Емулгатор: соја лецитин.

 играчка во секое пакување.

Количина: 122gr

ВНИМАНИЕ: Не се препорачува на лица алергични на млеко и млечни производи, соини зрна и влакна од лешник.

ВНИМАНИЕ: ПРОИЗВОДОТ СОДРЖИ СИТНИ ДЕЛОВИ КОИ МОЖАТ ДА СЕ ПРОГОЛТААТ!

СЕ ПРЕПОРАЧИВА: КОРИСТЕЊЕ ПОД НАДЗОР НА ВОЗРАСНИ ЛИЦА! 

За деца над 3 години.

Земја на потекло: Италија