Мини Лимена Ташна

ДИЗНИ Лименка Мини–Minnie Mouse 110 грама карамели + 2 чоколадно јајце со изненадување Лименката може да се користи како детска ташничка. Препорачливо за деца над 3 години.
ден 0,00

ДИЗНИ Лименка Мини–Minnie

110 грама карамели + 2 чоколадно јајце со изненадување

Лименката може да се користи како детска ташничка.

Препорачливо за деца над 3 години.

Состав на чоколадно јајце со изненадување: млечно чоколадо содржи мин.30% какао прав, мин. 15% млеко во прав, шеќер, какао путер, млеко во прав, какао маса, сурутка во прав, обрано млеко во прав емулгатор, соја лецитин, арома на ванила, во трагови може да содржи арома на лешник

Состав на карамели: шеќер, гликозен сируп, растителна маст, млеко во прав 4%, белка од јајце, арома. 

ВНИМАНИЕ: Играчката не е погодна за деца под 36 м.

ПРОИЗВОДОТ СОДРЖИ СИТНИ ДЕЛОВИ КОИ МОЖАТ ДА СЕ ПРОГОЛТААТ!

СЕ ПРЕПОРАЧИВА: КОРИСТЕЊЕ ПОД НАДЗОР НА ВОЗРАСНИ ЛИЦА!

Земја на потекло: Италија