APISIRUP + 50% Gratis

Аписируп Мед со слез, мајчина душица и прополис, ги ублажува болестите на органите за дишење. Го убрзува искашлувањето, го олеснува кашлањето и зарипнатоста настаната од настинка.
ден 0,00

АПИСИРУП

Сируп со прополис, слез, мајчина душица

ДОДАТОК НА ИСХРАНАТА

БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, ВЕШТАЧКИ АРОМИ И БОИ

Нето: 200 мл

СОСТАВ: Мед 91%,екстракт од корен на белслез2,9%, екстракт од лист на тимјан 1,9% 70% течен екстракт од прополис 0,5%, витамин Ц, витамин А.

УПАТСТВО ЗА УПОТРЕБА: Препорачана дневна доза е 30 мл. (6 лажички по 5мл). Возрасни 1 до 2 лажички 3 пати на ден. Деца 1 лажичка 3 пати на ден. Пред употреба да се протресе. Ако сирупот се згусне поради природната кристализација на медот, загрејте го до 40 C, така ќе ги задржи сите природни делотворни состојки.

НАПОМЕНА: Препорачаните дневни количини не треба да се пречекоруваат. Дополната на исхраната не е надоместок или замена за урамнотежената исхрана. Да се чува од дофат на мали деца.

ВНИМАНИЕ:На лицата кои се алергични на прополис не им препорачуваме употреба. Поради состојките од природно потекло може да дојде до помали дозволени одстапувања во изгледот и составот на производот.

Да се чува на темно и суво место на собна температура до 25 C.

Витамин А и Ц придонесуваат за нормална функција на имунолошкиот систем.

Витамин А придонесува за одржување на нормална слузници.