Чоколадни Јајца

View as Grid List
Sort by
Display per page

Чоколадно Јајце Mickey Mouse 3/1

Млечно чоколадо јајце со изненадување. 3Д играчка во секое јајце. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Пакување: 3 чоколадни јајца. Количина: 3x20gr
ден 0,00

Чоколадно Јајце Minnie Mouse 3/1

Млечно чоколадо јајце со изненадување. 3Д играчка во секое јајце. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Пакување: 3 чоколадни јајца. Количина: 3x20gr
ден 0,00

Чоколадно Јајце Lion King 3/1

Млечно чоколадо јајце со изненадување. 3Д играчка во секое јајце. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Пакување: 3 чоколадни јајца. Количина: 3x20gr
ден 0,00

Чоколадно Јајце Авиони 3/1

Млечно чоколадо јајце со изненадување. 3Д играчка во секое јајце. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Пакување: 3 чоколадни јајца. Количина: 3x20gr
ден 0,00

Чоколадно Јајце Дизни Принцези 3/1

Млечно чоколадо јајце со изненадување. 3Д играчка во секое јајце. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Пакување: 3 чоколадни јајца. Количина: 3x20gr
ден 0,00

Принцези Чоколадни Бомбони

Принцези чоколадни бомбони со млечен крем и изненадување. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Количина: 122gr
ден 0,00

Коли Чоколадни Бомбони

Коли чоколадни бомбони со млечен крем и изненадување. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Количина: 122gr
ден 0,00

Коли Млечни Карамели

Карамели со овошен вкус и изненадување. Не содржи глутен, бои и конзерванси. Количина: 140gr
ден 0,00