Cars - Коли Сунѓер

Супер мек сунѓер, дерматолошки тестиран, прилагоден за нежната детска кожа.
ден 0,00

Детски Сунѓер

Внимание овој производ не е играчка!!

За безбедноста на детето, производот треба да биде употребуван од возрасни лица, надвор од допир на децата.

Голтање на делови од производот може да предизвикаат задушување.

Не ја оставајте кесата во рацете на децата, опасност од задушување!!

Производот користете го на мах. 40 Ц, измијте го пред и после употреба. 

Земја на потекло: Италија