Детска Козметика

Голем асортиман на детска козметика од светскиот бренд Walt Disney.

Благи и нежни шампони и гелови за туширање Со хидратантни својства Без бои и алкохол. Без алергенси и мириси. Балансиран Ph, нежни за очи.Асортиман на детски парфеми, липстици за усни, подарок сетови, четки за коса, антибактериски гелови за дезинфекција на раце и многу друго.

View as Grid List
Sort by
Display per page

Тигар четка за коса

Тигар 2Д четка за коса за деца.
ден 0,00

Блум четка за коса

Блум 3Д четка за коса за деца.
ден 0,00

Мини четка за коса

Мини 3Д четка за коса за деца.
ден 0,00

Мики четка за коса

Мики 3Д четка за коса за деца.
ден 0,00

Принцези Тоалетна Вода

Дизни Принцези тоалетна вода. Количина: 30ml
ден 0,00

Принцези Парфимиран Спреј

Принцези парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

Коли Тоалетна Вода

Коли тоалетна вода. Количина: 30ml
ден 0,00

Коли Парфимиран Спреј

Коли парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00