Детска Козметика

Голем асортиман на детска козметика од светскиот бренд Walt Disney.

Благи и нежни шампони и гелови за туширање Со хидратантни својства Без бои и алкохол. Без алергенси и мириси. Балансиран Ph, нежни за очи.Асортиман на детски парфеми, липстици за усни, подарок сетови, четки за коса, антибактериски гелови за дезинфекција на раце и многу друго.

View as Grid List
Sort by
Display per page

Спајдермен Тоалетна Вода

Спајдермен тоалетна вода. Количина: 30ml
ден 0,00

Спајдермен Парфимиран Спреј

Спајдермен парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

Монстер Тоалетна Вода

Монстер тоалетна вода. Количина: 30ml
ден 0,00

Барби Тоалетна Вода

Барби тоалетна вода. Количина: 30ml
ден 0,00

Барби Парфимиран Спреј

Барби парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

Барби Тоалетна Вода

Барби тоалетна вода. Количина: 75ml
ден 0,00

Frozen Парфимиран Спреј

Frozen парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

Мини Тоалетна Вода

Мини тоалетна вода. Количина: 30ml
ден 0,00