Disney Minions - Минион

ден 0,00

Минион тоалетна вода

Содржина: 30мл.

Состав: Алкохол, Вода и Парфем, Линалол, пег-40 Хидрогенизирано рицинусово масло, Лимонен, еугенол, Geraniol, Citronelol

Не е дозволено за деца под 3 години, содржи мали парчиња. Подалеку од очи.

НЕ Е ИГРАЧКА, СТАКЛЕНО ШИШЕ.

ВНИМАНИЕ: ЗАПАЛИВО

Земја на потекло: Шпанија-ЕУ