Frozen Парфимиран Спреј

Frozen парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

Frozen парфимиран спреј за деца.

Количина: 200ml

Не е дозволено за деца под 3 години.

Состав: Алкохол, вода, парфем.

Внимание: Запаливо, подалеку од очи.

Земја на потекло: Шпанија-ЕУ