GELEE ROYALE KAPSULI

Gelee Royal Капсули со матичен млеч, содржат 350 гр. матичен млеч во капсула. Најголема концентрација на матичен млеч во капсула на пазарот. Ја зголемува концентрацијата при напорна и одговорна умствена работа и при интензивно учење. Една капсула содржи 32% лиофилизиран матичен млеч и претставува целосна дневна доза. Има високо антиоксидтивно својство и е 100% природен. Без додатоци на шеќер, конзерванси, ароми и бои.
Manufacturer: Medex
ден 0,00

ЖЕЛЕ РОЈАЛ Капсули со матичен млеч

ДОДАТОК НА ИСХРАНАТА

БЕЗ КОНЗЕРВАНСИ, ВЕШТАЧКИ АРОМИ И БОИ        

Нето: 30 капсули по 370 мг. (11,1 г)

Состојки: оризово брашно,лиофилизиран матичен млеч 32%, желатинска обвивка,средство против згрудчување: магнезиев стеарат.

Упатство за употреба: Препорачана дневна количина е 1 капсула.Земете ја пред доручек со 2 дл течност.

Напомена: Препорачаните дневни количини не смеат да се пречекорат.Додатокот на прехраната не е надомасток или замена за балансирана исхрана.Да се чува вон дофат на мали деца!

Внимание: На лицата алергични на матичен млеч не им советуваме употреба на производот. Заради состојките од природно потекло може да дојде до мали отстапувања во составот и изгледот на производот.

Да се чува на темно и суво место на температура до 25 Ц.

 

   Содржина

На препорачана дневна количина

(1 капсула=370мг)

   10HDA

4 мг

 

Категоризација во АХВ бр. 17-4985/2 од 28.11.2012