Medex

Medex d.o.o. со своите производи е движечка сила во светот во развојот на производи на база на пчелни производи, лековити билки и екстракти.

Нашата палета на производи е огромна, така што секој може да се најде нешто. Вклучува многу видови на мед, додатоци на храна, природна козметика и многу повеќе.

Filter by price
ден 25,00 - ден 50,00