Medex

Medex d.o.o. со своите производи е движечка сила во светот во развојот на производи на база на пчелни производи, лековити билки и екстракти.
Нашата палета на производи е огромна, така што секој може да се најде нешто. Вклучува многу видови на мед, додатоци на храна, природна козметика и многу повеќе.

 

ЗДРАВЈЕТО Е МУДРОСТ НА ЖИВЕЕЊЕТО

 

Човекот и пчелата се спријателиле пред многу години. Нивниот взаемен однос се развивал со векови. Развитокот на пчеларството е следен со почитта кон природата и најзиното богатство.

Медот и другите пчелни производи се своевиден повик за повторното враќање кон природата од која што можеме да црпиме здрави извори на сила за своето секојдневие. 

Да се живее здраво значи да се живее правилно во хармонија со својата природа и природата од која сме и ние дел. Во денешно време со брзото темпо на живеење, натпреварувањата на пазарот, пореметените навики во исхраната и се повеќе индустриска храна што секако не е едноставно, а можен резултат се болестите на модерното време.

Современиот човек затоа бара се повеќе природни супстанции со помош на кои би ја подобрил својата здраствена состојба. Тие супстанции се во прв ред производи од кошничка: мед, цветен прав, матичен млеч, прополис и пчелен отров кои поединечно или во комбинација со витамини и ароматични лековити билки, ги воодушевуваат луѓето кои водат сметка за сопственото здравје .

Производите се припремени без додаток на шеќер, вештачки бои или конзерванси. Природното потекло на производите е дополнителна предност во време кога свеста и вниманието на потрошувачите е усмерено кон безграничното богатство на природата и консумирање на нејзините плодови. Во технологијата на припремата на производите ништо не е додадено и ништо не е одземено. 

 

Каде можат да се купат пчелните производи МЕДЕХ?

Сите производи можат да се купат во аптеките, специјализираните продавници и поголемите маркети.

За информации и прашања Ви стоиме на располагање :

  • Телефонски број : +389 (2) 2549 - 885
  • Телефакс број : +389 (2) 2549 - 885
  • Е-маил: info@bosta.com.mk
  • www.bosta.com.mk
View as Grid List
Sort by
Display per page