RSS

Нови производи

Disney Minions - Миниони

Minions 2 in 1 Shower Gel & Shampoo
ден 0,00

Ninja Turtles - Нинџа Желки

Ninja Turtles 2 in 1 Shower Gel & Shampoo
ден 0,00

Hello Kitty Парфимиран Спреј

Hello Kitty парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

Frozen - Фрозен Гел за Туширање

Фрозен Гел за Туширање Содржина: 450мл. + Гратис луфа за капење.
ден 0,00

Frozen Парфимиран Спреј

Frozen парфимиран спреј за деца. Количина: 200ml
ден 0,00

GELEE ROYALE KAPSULI + 33% Gratis

Gelee Royal Капсули со матичен млеч, содржат 350 гр. матичен млеч во капсула. Најголема концентрација на матичен млеч во капсула на пазарот. Ја зголемува концентрацијата при напорна и одговорна умствена работа и при интензивно учење. Една капсула содржи 32% лиофилизиран матичен млеч и претставува целосна дневна доза. Има високо антиоксидтивно својство и е 100% природен. Без додатоци на шеќер, конзерванси, ароми и бои.
ден 0,00

Frozen Марамчиња

Frozen 4-слојни марамчиња со апликација.
ден 0,00